#malodrugače

Nina Pušlar

Nova pesem prvič v … :)

a začetek bi se rada zahvalila vsem puncam za lep odziv na snemanje novega videospota. Iz ekipe so mi javili, da se vas je prijavilo ogromno. Že nekaj časa je rasla v meni želja po pesmi in tudi videospotu, ki bo samo naš, drage dame. Fantje, upam, da ne boste preveč hudi, ampak mogoče pridete pri naslednjem albumu na vrsto tudi vi.

Nagovorila me je lepota človeka. Tista lepota, ki je edinstvena, ki dela vsako izmed nas izvirno, neponovljivo in posebno.
 Žal pa je tako, da so ravno te telesne posebnosti, ki nas delajo čudovite, bile v otroštvu ali najstništvu vzrok soočanja z občutki sramu, nesprejemanja in kazanja s prstom. Vaše zgodbe so se me dotaknile do solz. Hvala, da ste jih delile z mano. In ravno zato sem prepričana, da bo videospot točno takšen, kot po njem kliče pesem.

Prvič bom novo pesem predstavila prav na svojem koncertu v domači Ivančni Gorici naslednjo soboto, 18. novembra. Kaj si lahko zaželim lepšega? Upam, da vam bo to darilo všeč. Letos se bo zgodil že sedmo leto zapored in priprave na koncert so v polnem zamahu. Na odru nas bo letos kar devet, pridružili se nam bodo tudi gostje, ki bodo, tako kot vsako leto, ostali presenečenje vse do konca. Več o koncertu si lahko preberete na povezavi 

  Vesela sem, da vas je vsako leto več tudi iz drugih koncev Slovenije in lepo vas bo zopet gostiti doma.
Še preden se vidimo v moji Ivanki, pa odpotujemo na skrajni konec severovzhodne Slovenije, saj se bomo jutri s koncertom (V KROGU) premierno predstavili v Lendavi, v gledališki in koncertni dvorani. S Prekmurja se nato vračam nazaj na Dolenjsko in že pozno popoldne s z bendom odpotujemo proti Štajerski. Ne prvič, ampak že šestič v Leskovcu pri Pragerskem, v Furčiju, kamor se vedno radi vračamo. Torej Prekmurci in Štajerci…to bo naš vikend.
Še manj kot dva meseca sta do novega leta, v tem času pa prihaja nova pesem, videospot, koncerti in mogoče malo večje presenečenje, ki se pripravlja že kar nekaj časa…
Do jutri imate še čas za prijavo na sodelovanje v novem videospotu. S spodnjimi fotografijami, ki sem jih že objavila, še malo namigov v katerih se mogoče prepoznate ali pa prepoznate vašo prijateljico. Vesela bom vaših fotografij in zgodb, ki jih boste delile z nami.

Vmes, ko pišem ta blog, me zebe v noge… Ne vem, če je to samo pestra jesen, zima že vztrajno trka na vrata!!! Čim lepše izkoristite prihajajoče tedne in se vidimo na koncertih.
Nina