#malodrugače

Nina Pušlar

NINA BO V PETEK PREDSTAVILA -NINO

Po poletni turneji po slovenskih gradovih in dvorcih bo Nina Pušlar v petek v polnih Križankah ob vseh svojih hitih predstavila šesti studijski album Nina, koncert pa bo za svoje programe posnela tudi RTV Slovenija.

Foto. Sara Ros

Za priljubljeno rdečelasko je razgibano poletje, v katerem je imela še najmanj časa za počitnice. Premore med zaključnimi snemanji svojega šestega studijskega albuma, videa za pesem Svet na dlani in pripravami na Križanke je izkoristila predvsem za odkrivanje doslej njej še neznanih lepih kotičkov Slovenije, za katero vedno znova ugotavlja, da je res lepa dežela.

Nina in njena ekipa za Križanke pripravlja osvežen repertoar, v katerem bodo seveda vsi njeni največji hiti, a bodo skušali presenetiti tako s svežimi aranžmaji kot kakšnim skritimi gosti, ob tem pa bodo na zaključnem koncertu poletne turneje prvič zaigrali tudi tri čisto sveže pesmi.

Koncert v Plečnikovi mojstrovini sicer sovpada z dnevom izida nove plošče, ki nosi preprost naslov Nina, na njej je devet pesmi: hiti To mi je všeč, Za vedno, Lepa si in Za naju ter pet novih posnetkov, ki jih je z ekipo prekaljenih glasbenikov ustvarila v zadnjih mesecih. Podpisan izvod cedeja bodo oboževalci lahko prvič kupili prav na petkovem koncertu, za katerega je na voljo le še nekaj sto vstopnic.

Foto: Sara Ros

Posebna priložnost za vse tiste, ki še nimate vstopnic za petkov koncert: prvih 20 kupcev vstopnic bo v sredo po 13.00 na prodajnem mestu Eventim v Križankah kot darilo prejelo podpisan izvod novega albuma Nina. Vsi, ki vstopnico že imajo in bi radi imeli enega prvih izvodov nove plošče Nina pa bodo tam lahko kupili podpisan cede dva dni pred uradnim izidom. Nina ob tem pripravlja še posebno presenečenje.